Energie-advies inclusief begeleiden van de uitvoering!

Wij hebben uitgebreide bouwkundige kennis en ervaring en veel know how op het gebied van installaties. Deze combinatie is bepalend voor het energieverbruik van een gebouw. Door deze aspecten samen te brengen en te combineren kunnen wij u een energie-advies op maat geven.

Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren hoe uw woning ‘gasloos’ kan worden of hoe u net zoveel energie opwekt middels zonnepanelen als u gebruikt. Hetgeen een zeer grote besparing op uw maandelijkse energierekening oplevert!

Maar natuurlijk zijn ook ‘kleinere stappen’ mogelijk. Wellicht wilt u gewoon weten hoe u uw woning moet isoleren om energie (en kosten!) te besparen. Ook dit kunnen wij u vertellen. En niet alleen vertellen, we kunnen er ook voor zorgen dat de adviezen daadwerkelijk worden uitgevoerd. Want een advies dat in de la blijft liggen, daar heeft niemand iets aan.

Of u nu eigenaar van een kantoorpand bent of bewoner van een woning: wij kunnen u altijd op maat van dienst zijn om uw energieverbruik te optimaliseren. Daarbij kan ook het wooncomfort enorm toenemen! Neem gerust contact op zodat we vrijblijvend een keer langs kunnen komen en een prijsopgave op maat kunnen maken!

2Advise bouwadvies - Camphuysenlaan 5 - 4707 BV Roosendaal - T 0165-529729 - F 084-8701840 -